Підсумок

Повідомлень:
48 (0.022 в день)
Репутация:
119
Вік:
46
Розташування:
Latvia
Дата реєстрації:
19 Листопад 2017, 17:25:51
Час:
29 Листопад 2023, 03:59:27
Мова:
Russian
Остання активність:
24 Листопад 2023, 21:35:39
Повідомлення подяки:
Ваша подяка:
582
Ваша подяка:
159
Підпис:
Octagon SF4008, OpenATV-6.3, мотоподвес TRIAX TD110, Inverto Black Ultra: 90E-15W/ +90E, 85E, 75E, 60E, 56E-55E, 53E, 36Е, 31E, 19E, 13E, 5E, 4W